KLUB NR.75
Møde 1. onsdag kl. 18.30
 

Samsø Inner Wheel Klub

Skip Navigation Links
 

Årets møder

Næste møde
Onsdag den 7. september 2022 kl. 06.45
Mødested: :Ballen Færgehavn
Den årlige udflugt går til København - Amalienborg Museet for at se 
udstillingen "En Dronnings Smykkeskrin" - 50 år på tronen.
 

Projekt Dåseringe
Samsø Inner Wheel samler også dåseringe
Læs mere her

Klik på billedet og se 
en video


 

  NYHEDER
04.04.2022
Lena Jo Hursh holder foredrag
Forfatteren til MORD i Ballen Brugs,
Mord i Pillemark og Mord i Mårup,
Lena Jo Hursh, fortæller om sit
forfatterskab og sine bøger.

 
Kl.18.30 starter klubmødet på
Medborgerhuset, Smedegade 37
Tranebjerg, 8503 Samsø


11.03.2022
Mindeord Kristine Raahauge
    Kristine Raahauge
 
Det var med stor sorg, at jeg mandag den 7. marts modtog Paul i vort hjem med den sørgelige besked, at hans kære Kristine helt pludselig var død – faldet om derhjemme, medens han var til genoptræning efter sin operation. Alle tanker går til Paul og deres tre børn Anja, Brit og Axel og deres familier samt en stor vennekreds på Samsø – i resten af Danmark og på Grønland.
Kristine Raahauge har haft en meget stor betydning for mange personer ikke mindst via sit travle arbejdsliv på Grønland som bl.a. borgmester i Nanortalik i to perioder, som medlem af Det Grønlandske Hjemmestyre og som udsendt delegeret i FN og før dette som fuldmægtig på skolen i Nanortalik og i en periode museumsinspektør for de gamle nordbobopladser. Kristine og Pauls meget gæstfrie hjem var samlingssted for utallige gæster både museumsfolk, politikere, forskere, kunstnere og musikere samt en lang række lærerkolloger fra både Danmark og Grønland foruden familien og venner sydfra.
Kristine Raahauge har været medforfatter på flere bøger, og i 2012 modtog hun sammen med to danske museumsmedarbejdere Kulturministeriets Julius Bomholt pris for deres forskning og bogen ”Kulturmøder ved Kap Farvel”. Arbejdet blev fremhævet som et eksempel på tværfagligt dansk-grønlandsk samarbejde og et eksempel på forskning af meget høj kvalitet.
I 1980 var Kristine aktiv i forbindelse med Vikingeskibsmuseets to store publikumssucceser med arbejdende udstillinger, hvor der blev bygget først den store umiaq (konebåd) og senere grønlandske kajakker. 
Kristines tilgang til sine medmennesker var med stor åbenhed, varme og respekt samt humor. Og netop de egenskaber mødte vi som medlemmer af Samsø Inner Wheel, hvor Kristine i sin pensionisttilværelse her på Samsø, valgte at lægge en masse af sine kræfter og organisationstalent. De seneste fem år har hun været sekretær og udviste en overordentlig stor flid og ordenssans. Vi vil savne hende så meget i vor kreds.
Allermest vil jeg savne Kristine som nabo og veninde – æret være hendes minde.
 
Kaia Bertelsen
Vestervang, Kolby Kås
 


07.03.2022
Samsø Inner Wheel uddelte gaver
 
Samsø Inner Wheel uddelte to fødselsdagsgaver i februar
I anledning af den årlige fødselsdag i Inner wheel Samsø uddeltes to gaver lokalt. Klubben ønsker at markere sig med sin generelle humanitær støtte på lokalt plan også, og i år blev der efter intern afstemning valgt to modtagere, nemlig De Grønne Mænds Repair Café  kr. 1.000 og Ildsjælene, de frivillige  bag Medborgerhuset kr. 1.000. Motiveringen var i begge tilfælde frivillige der ligger et stort stykke arbejde til gavn og hjælp for mange på øen.27.10.2019
Samsø Inner Wheel
blushSe flere nyheder
 
  Om Samsø Inner Wheel Klub og Inner Wheel

Læs om Samsø Inner Wheel

Læs vedtægter for Samsø Inner Wheel.

Inner Wheel folder 2021   


 
  Mødested

Medborgerhuset Smedegade 3, 8503 Samsø

 


 
 
 


Se oversigt over kommende klubmøder i:


Inner Wheel Danmark

er en del af en verdensomspændende organisation: International Inner Wheel, med klubber i 104 lande, opdelt i ca 168 distrikter og med over 108.000 medlemmer i ca 3.900 klubber.
I Danmark er medlemstallet ca 2.500 medlemmer i 100 klubber.
Inner Wheel har konsultativ status (NGO) ved FN.
Inner Wheel er et kvindenetværk med plads til personlig udvikling, venskabelige relationer og engagement i hjælpearbejde.

Inner Wheel hjulet symboliserer rotationsprincippet, der på skift giver medlemmerne mulighed for at tage medansvar for klubbens aktiviteter.
Inner Wheels formål er:
- at fremme og styrke venskaber
- at yde hjælp og støtte
- at fremme og styrke forståelse mellem mennesker, både lokalt og internationalt

Læs mere om IW-DK her. 

Privatlivspolitik for IW DK

  Facebook
  LinkedIn
  Rotary
  Instagram
  YouTube
Opdateret: 04.04.2022
Sitemap

Admin

Powered by Marcisoft WendtCMS